آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی

  • کد خبر: ۷۸۸۷۳
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی
شهید احمد حاج نقی از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود. احمد همچنین برای انجام تمرینات ورزشی و داشتن بدنی قوی و رزمی، در کلاس‌های کاراته شرکت می‌کرد. همین نیرو و استعداد او را ترغیب کرده بود تا در مناطق کوهستانی کردستان به خدمت جهاد بپردازد. احمد حاج‌نقی سومین فرزند خانواده بود و در سال‌۱۳۴۳ دیده به جهان گشود. سال‌۱۳۵۹ بدون اطلاع خانواده عازم جبهه شد و پس از مراجعت از جبهه به تحصیل ادامه داد.

 

مدتی بعد مجددا هوای جبهه به سرش زد و به ارتفاعات کردستان رفت. سال بعد ۲ مرحله، راهی منطقه شد و برای ششمین‌بار در ۱۹‌مهر‌۱۳۶۲ در غرب پنجوین به‌عنوان مسئول تعاون گردان خدمت کرد. سال بعد در کنار سایر رزمندگان مثل کوه استوار، ایستاد. احمد تا زمان شهادتش ۴۰‌ماه در مناطق مختلف جنگی حضور یافت و در بیشتر عملیات‌ها شرکت کرد. سال ۱۳۶۴ در عملیات میمک بر اثر ترکش خمپاره، بازوی راستش آسیب دید؛ اما پس از بهبودی، مجددا به منطقه بازگشت. این شهید بزرگوار سرانجام در ۲۹‌اردیبهشت سال‌۱۳۶۵ هنگام سرکشی از نیرو‌های تحت‌امرش در خطوط مقدم در مهران، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->